המתכון שרימפס וריזוטו צדפות עם פטריות מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך בצל, שמן זית, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, פטריות פורטבלו בצדפות, ו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים עד שהתרככו, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר את הפטריות ומאמץ את הנוזל שלהם לסיר בינוני דרך מסננת מרופדת במגבת נייר. יש לשטוף את הפטריות היטב כדי להסיר כל חצץ שנותר לקצוץ אותם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מוסיפים את המרק ואת מיץ צדפות לנוזל פטריות השריית ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
בסיר גדול, לחמם את השמן והחמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום והאורז ומערבבים עד שהאורז מתחיל להפוך אטום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מוסיפים את הפטריות הטריות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
8
מוסיפים את היין והמלח ומבשלים, מערבבים, עד שהיין נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מערבבים את הפטריות היבשות ו 1/2 כוס המניה הבוערת; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת. האורז ואת המניה צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מלאי 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג את המניה לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז עד רך כמעט, על 25 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס וצדפות. מבשלים, ערבוב, עד האורז הוא רך ואת השרימפס וצדפות נעשים, על 5 דקות יותר. המניה צריכה להיות מעובה על ידי עמילן מן האורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עמילן
1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
המלצת יין: הטעם המלא של שרימפס הוא סיבה מספיק כדי לשתות שרדונה בעל גוף מלא עם המנה הזאת. נסה בקבוק מקליפורניה או אוסטרליה.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.