שרימפס מוקפץ עם Broccolini
שרימפס מוקפץ עם Broccolini נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חמאת חסילונים, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 7 דקות. מתכונים דומים: Sauteed Broccolini, Sautéed Broccolini, ו Sautéed Broccolini עם עגבניות.
הוראות
מבשלים Broccolini במים רותחים במשך 2 דקות או עד כמעט במכרז; לנקז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל וג ' ינג ' ר; לטגן 1 דקה.
מוסיפים שרימפס, מלח, ו Broccolini; סאוט 4 דקות או עד שרימפס נעשים. מערבבים בחמאת שרימפס; מבשלים במשך 30 שניות או עד שהחמאה נמסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.