קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

שרימפס מוקפצים ברוטב שום עגבניות

שרימפס מוקפצים ברוטב שום עגבניות
שרימפס מוקפץ ברוטב שום עגבניות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ צדפות, שמן זית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: שרימפס שום ברוטב עגבניות ליים קוקוס {ארוחת ערב מהירה ובריאה!}, שרימפס שום מוקפץ עם רוטב קוקטייל תוצרת בית, ו שרימפס ג'ינג'ר שום עם רוטב עגבניות חריף.

הוראות

1
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית, בצל ירוק, שום, קמצוץ נחמד של מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. מבשלים עד הירוקים של הבצל הירוק הם נבולים וחשוכים עם השמן והשום הוא רך ומעט זהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ירוקירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ומבשלים תוך ערבוב עד העגבניות מתרככות, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את מיץ הצדפות ומיץ לימון, מביאים לרתיחה קלה ומערבבים. טעם, ואם עגבניות ומיץ לימון הם טארט מדי, מוסיפים סוכר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מפזרים את השרימפס במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים בצד 1 עד השרימפס מתחיל להפוך אטום סלסול מעט, 2 עד 3 דקות. ואז לזרוק ולבשל עד שהם רק מתחילים להפוך ורוד בצד השני, 1 עד 2 דקות יותר. (שרימפס מבשל מהר ויש קו דק בין לעשות overdone; הכלל הטוב ביותר הוא להסיר את המחבת מהחום כפי שהם מתחילים להגיע לקו הסיום. המשיכו לזרוק וחום המחבת ימשיך לבשל אותם עד לסיום.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מגישים חמים או מקורר.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.