שרימפס מטוגן אורז
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, אורז מטוגן שרימפס עשוי להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 339 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לכם גזר, ג'ינג'ר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 64%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אורז מטוגן שרימפס / טינגמאג'יג ימי שלישי בהצלחה עם אורז, אורז מטוגן שרימפס / טינגמאג'יג ימי שלישי בהצלחה עם אורז, ו אורז מטוגן שרימפס / טינגמאג'יג ימי שלישי בהצלחה עם אורז.
הוראות
הקציפו את הביצים עם קורט מלח בקערה קטנה.
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הביצים ומבשלים, ללא ערבוב, עד כמעט להגדיר, על 1 דקה. הופכים את לביבת הביצה בעזרת מרית גומי ומבשלים עד שהיא מתייצבת בצד השני, בערך 30 שניות.
מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לרצועות דקות.
מערבבים בקערה קטנה את רוטב הסויה, שמן השומשום וכף המים 1 ומניחים בצד.
מחממים את יתרת 1 כף השמן הצמחי באותה מחבת על אש גבוהה.
מוסיפים את השרימפס והג ' ינג ' ר ומטגנים עד שהם כמעט מבושלים, כ -2 דקות.
מוסיפים את אפונת השלג, גזר ובצל ירוק וממשיכים מוקפץ עד פריך-מכרז, כ 1 דקה.
מוסיפים את תערובת האורז ורוטב הסויה ומטגנים עד לחימום. מערבבים פנימה את רצועות הביצים ומחלקים בין קערות.
למנה: קלוריות 358; שומן 12 גרם (רווי 2 גרם); כולסטרול 194 מ ג; נתרן 431 מ ג; פחמימות 43 גרם; סיבים 3 גרם; חלבון 20 גרם
יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), קטגוריית מוצרי מזון, ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ניתן לשלב אורז מטוגן עם יין, משקה אלכוהולי ויין לבן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. מומו סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מומו סוביניון בלאן]()
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, הערות עשבוניות ורמז של קסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.