שרימפס מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני
שרימפס מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 700 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם פפריקה, פלפל טחון, פירורי פאנקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו שרימפס מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני, עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני, ו שרימפס מלוח מטוגן בשמן עמוק בסגנון סיני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השרימפס בקערה ומתבלים במלח, פלפל ואבקת שום. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח והפפריקה.
מניחים ביצים ופירורי פאנקו לתוך קערות נפרדות.
מחממים את השמן במחבת עמוקה או במחבת עמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C). טובלים כל שרימפס בתערובת הקמח, ואז לתוך הביצה, ולבסוף לתוך פירורי הפנקו למעיל. מטגנים כמה בכל פעם עד חום זהוב. זה צריך לקחת לא יותר מ 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.