גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל סצ'ואן טחון, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרכיבים: 2 lb תוספת שרימפס גדול, peeled2 כפות מלח כשר 1 / 2 כוס קורנפלור 1 / 2 כוס" מיידי "קמח סופר משובח (כמו וונדרה)1-2 tien tsin צ' ילה(ים), שמן mincedcanola (לטיגון)עבור תערובת מלח ופלפל:1/4 כוס מלח 1/2 כפות קרקע sichuan (szechuan) פלפל לבן כפית פלפל שחור
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ג ' מבו
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
יוצקים לתוך צלחת להתקרר לחלוטין. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים 1 כף מלח כשר לקערה קטנה של מים קרים. מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תוסיף את השרימפס ותשטוף את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מסננים ואז לחזור עם מלח שנותר. יש לשטוף את השרימפס במים קרים ואז לטפוח יבש. תניח בצד.מערבבים יחד את קמח התירס, קמח 1-2 כף (ים) של תערובת מלח ופלפל בקערה רדודה. תחפור את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חום על 1 אינץ ' של שמן קנולה בווק גדול או מחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את השרימפס ומטגנים, 2-3 דקות או עד מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר. צלחת ומקשטים עם צ ' ילה טחון.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מפזרים תערובת מלח נוספת, אם desired.My מחשבות: אם יש דבר אחד כי הוא פופולרי בהונג קונג הוא מזון. אתה יכול למצוא מאכלים כמעט מאוד פרובידנס בסין, כמו גם מנות יפניות, בריטיות, הודיות ואמריקאיות. מאז בראבו של ברחבי העולם ב 80 צלחות יהיה בהונג קונג השבוע (27 ביוני, 10 / 9c) חשבתי שזה יהיה סיכוי כיף לעשות אחד המאכלים הקנטוניים האהובים עליי, אשר קל למצוא בהונג קונג, מצופה קלות, שרימפס מלח פריך ופלפל. הוא נמצא באופן מסורתי בזמן ארוחת הערב (מנות מאודות כמו כופתאות הם אלה שנמצאו מוקדם יותר באותו היום, במהלך יאם צ ' ה) באחת מהמסעדות דים סאם רבות.שיניתי קצת את המנה מלהיות מסורתי לחלוטין כדי להפוך אותו יותר" ידידותי למשתמש"; קילפתי את השרימפס במקום להשאיר את הקונכיות על ועמלתי קמח תירס במקום קמח אורז קשה יותר למצוא אבל התוצאה הסופית היא נפלאה. חריף ומלוח ופריך. הם סופר כיף לעשות בווק אבל אם כישורי הטיגון שלך ווק הם לא הטובים ביותר, אתה יכול לטגן את כל אצווה בבת אחת במחבת תחתית כבדה גדולה.פלפל סצ ' ואן הם יודעים עבור שלהם "משתק חם" נטיות, הם עושים את הלשון והשפתיים שלך עקצוץ קצת תוך מתן טעם הדר y החתימה שלהם. אחסן את שאריות תערובת מלח / פלפל במיכל אטום בפעם הבאה שאתה עושה שרימפס מלח ופלפל (או לנסות את זה על פופקורן!).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
קמח אורז
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
8 (U-12) שרימפס
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.