קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 13 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

שרימפס מעושן ובמיה עוף

שרימפס מעושן ובמיה עוף
שרימפס מעושן מרק גמביה עוף הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבעולי סלרי, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 150 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-13 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו שרימפס ועוף גאמבו, עוף, נקניק ושרימפס גאמבו, ו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המניה, לקלף שרימפס devein, הזמנת פגזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2
חותכים כל שרימפס חצי לאורכו; לכסות שרימפס, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
שלב קונכיות שרימפס שמורות, 8 כוסות מים, והבא 6 מרכיבים (דרך בצל) בתנור הולנדי גדול, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. להפריש מלאי כוסות 3; להתחמם. שמור את מלאי השרימפס שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
כדי להכין את גמביה, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על אש נמוכה; להוסיף 1/4 כוס שמן קנולה. לבשל במשך 2 דקות, מסתחרר למחבת מעיל. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה. בהדרגה להוסיף קמח שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה. להגדיל את החום בינוני; לבשל במשך 8 דקות או עד תערובת הקמח הוא בצבע קרמל, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 2 דקות או עד התערובת היא בצבע ערמוני, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ערמוניםערמונים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מהחום; לאט להוסיף מלאי שרימפס חם, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
6
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
מוסיפים עוף; מבשלים 7 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים בצל ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך פלפל); מטוגנים במשך 3 דקות. החזרת תערובת מניות למחבת; מוסיפים מרק ועלי דפנה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים במיה ו-3 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור). מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
במיהבמיה
11
מערבבים שרימפס ופפריקה; לזרוק למעייל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
12
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים שרימפס; מטוגנים במשך 2 דקות או עד שהחסילון נעשה. מערבבים שרימפס לתוך תערובת במיה. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
במיהבמיה
15
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות11 קילו קישואים,פלפל שחורפלפל שחור6(חוֹרֶף)שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי סלרי, קצוץגבעולי סלרי, קצוץ3largesגבעולי סלרי, קצוץגבעולי סלרי, קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז חום מבושל חםאורז חום מבושל חם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול קריאוליתיבול קריאולי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2.25 אונקיות קמח לכל מטרה (אודות2.25 אונקיות קמח לכל מטרה (אודות3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון4שיני שום, כתוששיני שום, כתוש1גדולפלפל ירוק, זרע קצוץ דקפלפל ירוק, זרע קצוץ דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף נטול שומן, דל נתרןמרק עוף נטול שומן, דל נתרן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקokra לחתוך קפואokra לחתוך קפוא1גדולבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל חריף (כגון טבסקו)רוטב פלפל חריף (כגון טבסקו)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס בינוני לא מתובלשרימפס בינוני לא מתובל6ירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביסירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביס1(יכול להיות או להרחיק)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץ דקעגבניות, קצוץ דק2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן קצוץ דקבצל לבן קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.