קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

שרימפס מתובל טמפורה

שרימפס מתובל טמפורה
שרימפס מתובל Tempuran נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1062 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש אורז, פלפל, פקטין נוזלי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שרימפס טמפורה עם רוטב Yuzu מתובל שמנת, שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון, ו שרימפס טמפורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור האורז הדביק: לשטוף את האורז עד המים הוא ברור וכל העמילן נשטף.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
עמילןעמילן
מיםמים
אורזאורז
3
שים את האורז במחבת בישול רדודה ולהוסיף את חלב הקוקוס ומים 3/4 כוס. (Trick-place your hand flat in the pan and pour in the water. כאשר הנוזל מגיע האצבע האמצעית שלך מפרק, יש לך את הכמות הנכונה.)
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מביאים את האורז וחלב הקוקוס לרתיחה. ואז להנמיך את החום נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
שים את הפלפלים, חלפיניו, סוכר, חומץ סיידר ופתיתיתי פלפל אדומים לסיר ומבשלים מעל חום בינוני עד שהנוזל מצטמצם בשני שלישים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
פלפלפלפל
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הפקטין הנוזלי כדי לתת לו עקביות דמוית ג ' לי. ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פקטין נוזליפקטין נוזלי
ג'ליג'לי
1
מערבבים את האבוקדו, מלפפון, מנגו, חלפיניו, כוסברה, בצל ירוק, סוכר, שמן, חומץ, ממרח צ ' ילי ופלפל שחור בקערה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בצל ירוקבצל ירוק
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלפפוןמלפפון
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
אבוקדואבוקדו
חומץחומץ
מנגומנגו
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
עבור השרימפס: לקלף ולנקות את השרימפס. אני אוהב להשתמש בפראון נמר - שרימפס אבא גדול!! שרימפס קפוא הוא בסדר-רק לתת להם להפשיר ולשטוף אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מיםמים
3
לטאטא יחד את קמח האורז ומים מוגזים עד שהוא מגיע עקביות הבלילה (לחלופין, אתה יכול לקבל בלילת טמפורה premade בשווקים אסיה). זה המפתח לא להקציף יותר מדי, אתה רוצה בלילה בסדר נחמד בלי הרבה אוויר בו.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. לאחר מכן, לקחת סיר עם תחתית כבדה ולמלא אותו בשמן קנולה. אל תמלא את הסיר יותר מדי! אם משתמשים בסיר 1 גלון, להשתמש 1/4 גלון שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
תנורתנור
5
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד שהוא על 350 מעלות F. אתה יכול לבדוק אם השמן מוכן על ידי הטלת חלק הבלילה טמפורה לתוך השמן. אם זה צף למעלה, זה מוכן ללכת!
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
לדלות את השרימפס בבלילה ושחרר לתוך השמן. השרימפס יתבשל כל הדרך ב2 עד 3 דקות. זה המפתח לא להוסיף יותר מדי שרימפס בבת אחת, רק להוסיף 3 או 4 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
שמן בישולשמן בישול
7
כשהשרימפס צף למעלה, הם צריכים להיעשות. אתה יכול לבדוק אותם על ידי לקיחת אחד החוצה חיתוך לתוכו כדי לוודא שהוא אטום, ולאחר מכן לוקח ביס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
8
מניחים את השרימפס בתנור עד שאתה מוכן לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
שים את השרימפס המטוגן בקערה עם קצת ג ' לי פלפל ולזרוק למעיילם. לאחר מכן, לקחת קצת ג ' לי ולמקם על החלק התחתון של כל צלחת. שים קצת אורז דביק על הצלחת על גבי הריבה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מטוגןשרימפס מטוגן
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
אורז דביקאורז דביק
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים 2 שרימפס על גבי האורז.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
אורזאורז
3
תוסיף קצת סלט מנגו ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
מנגומנגו
4
מקשטים עם קצת כוסברה או בצל ירוק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

מרכיבים

1אבוקדו, פרוסאבוקדו, פרוס1צביטהצבוט פלפל שחורצבוט פלפל שחור383אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים מוגזיםמים מוגזים11 קילו קישואים,הדבק צ'יליהדבק צ'ילי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1מלפפון, זרע ופרוסמלפפון, זרע ופרוס6sprigsכוסברה טרייה ועוד לקישוטכוסברה טרייה ועוד לקישוט3בצל ירוק, קצוץ, ועוד לקישוטבצל ירוק, קצוץ, ועוד לקישוט0חלפיניו טרי, פרוסחלפיניו טרי, פרוס1חלפיניו, פרוס עם זרעיםחלפיניו, פרוס עם זרעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פקטין נוזליפקטין נוזלי1מנגו טרי, קצוץמנגו טרי, קצוץ1pincheשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורזקמח אורז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין אורזחומץ יין אורז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק8largesחסילונים או סרטנים טיגריסיםחסילונים או סרטנים טיגריסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן עם תבואה בינונית, כמו קלרוזאורז לבן עם תבואה בינונית, כמו קלרוז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.