שרימפס ניקולס
שרימפס ניקולס הוא פסקטריאן ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שרימפס, פירורי לחם פנקו, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: בריוש מאנלה של סנט ניקולס, סיר איטי מרק ניקולס הקדוש, ו נקניקיית השומר הפראית של ניקולס פטי-ארטישוק ממולא.
הוראות
הניחו את השרימפס על משטח נקי כך ששני החצאים ייפתחו כמו ספר.
מניחים רצועה של גבינת מוצרלה במרכז, ואז רצועה של פלפל קלוי. סוגרים את השרימפס ועוטפים כל אחד בפרוסת פרושוטו.
מניחים את הקמח בכלי קטן. בצלחת נפרדת, מקציפים יחד את הביצה, המים והמלח במזלג.
מניחים את פירורי הפנקו בכלי שלישי.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה או עד שהוא מגיע ל 375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס). טובלים את השרימפס העטוף בקמח לציפוי, ואז טובלים בתערובת הביצים.
מגלגלים פנימה את פירורי הפנקו עד לציפוי אחיד.
מטגנים את השרימפס בשמן החם עד להזהבה וגבינה נמסה, בערך 1 דקה לכל צד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אור הזרקורים של מנאז ' א טרואה פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
אור הזרקורים של טרואה מאיר זרקור על טעמי הדרים מרעננים בצורה המסנוורת ביותר. אור הזרקורים הוא כוכב חדש עם ניחוחות פריחת התפוז הסקסיים המובילים לסיד מפתח זסטי וטעמי תפוח סבתא סמית מעוררי תיאבון שגורמים לך להתקמט. נגיעה של מתיקות יערה ומינרליות מאזנת את תווי ההדרים המובהקים לפני שהווילונות נושרים בגימור פריך ומרענן.