שרימפס סיני טרינידד מוקפץ עם רום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס סיני טרינידד מטוגן עם רום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 485 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם פלפל טחון, שום, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי רום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס סיני מוקפץ עם אפונה שלג, שרימפס מוקפץ עם ביצים ועירית סינית, ו ברוקולי סיני מוקפץ.
הוראות
באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך את קליפות שרימפס שני שלישים מהאורך במורד החלק האחורי של השרימפס.
הסר את הרגליים ולאכול את השרימפס, משאיר את הקליפות והזנבות על. בקערה בינונית לזרוק את השרימפס עם מיץ לימון לכמה שניות. יש לשטוף את השרימפס, לנקז, ולהגדיר על צלחת מרופדת במגבות נייר. עם עוד מגבות נייר מלטפים את השרימפס. בקערה קטנה לשלב קטשופ, רום, רוטב סויה, ופלפל לבן טחון.
מחממים מחבת ווק שטוחה בגודל 14 אינץ 'או מחבת בגודל 12 אינץ' על חום גבוה עד שחרוז המים מתאדה תוך 1 עד 2 שניות ממגע. מערבולת בשמן, להוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ולאחר מכן, באמצעות מרית מתכת, מוקפץ 10 שניות או עד הארומטיקה הם ריחניים. לדחוף את הארומטיקה לצדדים של הווק, בזהירות להוסיף את השרימפס ולהפיץ אותם באופן שווה בשכבה אחת בווק. לבשל ללא הפרעה 1 דקה, לתת את השרימפס להתחיל לצרוב.
מפזרים על המלח ומערבבים 30 שניות או עד שרימפס להתחיל להפוך כתום.
מוסיף את העגבניות, פלפלים, בצל ומערבבים 1 דקה או עד השרימפס הפכו כמעט כתום לחלוטין. מערבולת תערובת הקטשופ לתוך ווק ומערבבים 1 דקה או עד השרימפס הם רק מבושלים דרך והרוטב מעילה את השרימפס. מערבבים בכוסברה.
מטיגון עד קצה השמיים: המדריך האולטימטיבי לשליטה, עם מתכונים וסיפורים אותנטיים של גרייס יאנג. זכויות יוצרים © 2010 By Grace Young; food photography copyright © 2010 by Mark Needham. Reprinted by permission of Simon & Schuster, Inc, NY.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.