שרימפס סיני עם שום
אם יש לכם פתיתי פלפל, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: סלט שרימפס סיני, שרימפס תמרינדי עם סלרי סיני, ו שרימפס בגריל בסגנון סיני.
הוראות
שמן חום בווק או מחבת גדולה עד חם מאוד. מבשלים ומערבבים שום וג ' ינג ' ר בשמן החם עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את ערמוני המים, אפונה שלג, פטריות, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל, שרימפס למחבת. לבשל, לערבב, עד שרימפס הופך ורוד, 2 עד 3 דקות.
מערבבים את מרק העוף, חומץ אורז, רוטב דגים ושרי יבש בקערה קטנה.
יוצקים לתוך תערובת שרימפס; לבשל ומערבבים בקצרה לשלב.
שלב את קורנפלור ומים ומערבבים לתוך ווק. מערבבים עד הרוטב התעבה, על 2 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.