שרימפס עם קרם פלפל אדום קלוי
שרימפס עם שמנת פלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, שרימפס, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן. לחמם את הפסטה.
לעבד פלפלים אדומים ואת 4 החומרים הבאים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, גירוד למטה הצדדים.
יוצקים תערובת למחבת גדולה.
מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב.
מוסיפים שרימפס, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים מעל פסטה חמה מבושלת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.