שרימפס עם תפוח-סלט עגבניות
שרימפס עם תפוח-סלט עגבניות נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 37 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, עלי כוסברה, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. נסו סלט עגבניות ושרימפס, סלט שרימפס, עגבניות ופטה, ו שרימפס מתובל צלוי עם סלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בשיפוד במבוק, משרים שיפודים במים לפחות 30 דקות. הכן גריל חיצוני לצלייה ישירה על medium-high.In בלנדר, כוסברה מחית, שמנת חמוצה, מיונז, 2 כפות מיץ לימון, חומץ, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי; סט ההלבשה aside.In קערה גדולה, לשלב שרימפס, שמן, כוסברה, הנותרים 2 כפות מיץ לימון, 1/8 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי, משליך עד מצופה היטב.שרימפס חוט, 1/2 אינץ ' זה מזה, על שיפודים. גריל 3 עד 4 דקות או עד שרימפס רק להפוך אטום, מתהפך פעם אחת.
העברה אל plate.In עוד קערה גדולה, לזרוק חסה עם חצי ההלבשה עד מצופה היטב. לחלק בין 4 צלחות הגשה. באותה קערה, לזרוק עגבניות ותפוח עם מחצית מהרוטב שנותר עד מצופה היטב; מקום על חסה עם שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.