קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

שרימפס צלוי, תירס ובייקון ראמן

שרימפס צלוי, תירס ובייקון ראמן
שרימפס צלוי, ראמן תירס ובייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 801 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו אטריות ראמן, נורי, על ידי חתיכות קומבו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון ושרימפס של טוד ראמן מוקפץ, טאקו שרימפס ליים כוסברה עם סלט תירס קלוי וקרמה חלפיניו קלויה, ו שרימפס שמנת עם בייקון ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקומבו עם 6 כוסות מים קרים בסיר בינוני והביא לאט לרתיחה על אש בינונית, כ -10 דקות; לא להרתיח או שהקומבו יהפוך למריר. בדיוק כשהמים מגיעים לרתיחה, מוציאים וזורקים את הקומבו ומוסיפים את פתיתי הבוניטו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
KombuKombu
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים רק ביישן של רתיחה, להסיר מהחום ולהניח בצד תלול במשך כמה דקות. מסננים לקערה וזורקים את פתיתי הבוניטו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
למרק הראמן: נגבו את הסיר, הוסיפו את השמן והניחו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אטריות ראמןאטריות ראמן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את קליפות השרימפס השמורות ולבני הבצל. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהקליפות שחומות בכל רחביהן, 4 עד 5 דקות; הקליפות צריכות להשמיע צליל פצפוץ כשהן טוסטים ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5
מוסיפים את הדאשי והשיטאקים ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות, ואז מסננים את המרק, ושומרים את השיטאקים. מחזירים את המרק לסיר, מערבבים פנימה את תיבול המירין ופירות הים ומניחים על אש נמוכה עד שהם מוכנים להגשה. אתה צריך בערך 3 כוסות מרק. גזע ופורסים את השיטאקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה ובשלו את אטריות הראמן לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים ושוטפים את האטריות במים קרים כדי להסיר עמילן משטח ולהפסיק את הבישול. השאירו לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עמילןעמילן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך, כ -5 דקות, ואז מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים מחצית משומן הבייקון מהתבנית לכלי קטן כדי לחסוך לטיגון האטריות. מעלים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים את השרימפס והתירס לשומן הבייקון שנותר במחבת ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
קולים עד שהשרימפס מבושל, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
מוציאים את השרימפס והתירס לצלחת, ואז מוסיפים למחבת את שומן הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
תנו למחבת להיות טובה וחמה לפני שמוסיפים את אטריות הראמן. מבשלים תוך ערבוב מינימלי עד שהאטריות פריכות וחרוכות במקומות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מחלקים את האטריות בין ארבע קערות. למעלה עם שרימפס, תירס, בייקון, שיטאקים פרוסים, ירקות בצל ירוק ונורי מגורר. מרק ראמן מצקת לתוך הקערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אטריות ראמןאטריות ראמן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולי-לייד גלן אוקס כרם פינו גרי. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -32 דולר.
ג ' ולי-ליידה גלן אוקס כרם פינו גרי
ג ' ולי-ליידה גלן אוקס כרם פינו גרי
מגיע מהכרם העתיק ההיסטורי חוות גלן אוקס המהווה כיום חלק מה-אמון קרקעות סונומה. עם קרקעות הסחף הסלעיות העמוקות שלו, זהו ביתם של קברנה גפן ישנה בעיקר, אך פינו גרי נבחר כמעט כמעין הגנה מפני כפור, מכיוון שהוא יכול להתמודד עם החלק התחתון הקר של צלע הגבעה המתגלגלת. הפינו גרי משגשג כאן במיקרו-אקלים המיני שלו, כשהוא ממוקם ליד נחל מתפתל בקרקעותיו החצוצות והחרסיות.הרים מוקדם כדי לשמור על חומציות מרוסק ברגל במשך 3 יום אשכול שלם קר להשרות אשר מוסיף מרקם פנולי תוך השאלת יפה רוזצ ' י שמפניה כמו צבע. כל התסיסה הפראית בשילוב של אלון אל חלד ונייטרלי ואז התיישנה כולם בבריק ניטרלי.מבושם בפראות של מלון שרנטיאס, פרי אבן, ברגמוט ועלי ליים של קפה. זה לא פינו גריגיו של סבתא שלך....