שרימפס צלוי, ראמן תירס ובייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 801 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו אטריות ראמן, נורי, על ידי חתיכות קומבו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון ושרימפס של טוד ראמן מוקפץ, טאקו שרימפס ליים כוסברה עם סלט תירס קלוי וקרמה חלפיניו קלויה, ו שרימפס שמנת עם בייקון ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקומבו עם 6 כוסות מים קרים בסיר בינוני והביא לאט לרתיחה על אש בינונית, כ -10 דקות; לא להרתיח או שהקומבו יהפוך למריר. בדיוק כשהמים מגיעים לרתיחה, מוציאים וזורקים את הקומבו ומוסיפים את פתיתי הבוניטו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
Kombu
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מחממים רק ביישן של רתיחה, להסיר מהחום ולהניח בצד תלול במשך כמה דקות. מסננים לקערה וזורקים את פתיתי הבוניטו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
למרק הראמן: נגבו את הסיר, הוסיפו את השמן והניחו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אטריות ראמן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את קליפות השרימפס השמורות ולבני הבצל. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהקליפות שחומות בכל רחביהן, 4 עד 5 דקות; הקליפות צריכות להשמיע צליל פצפוץ כשהן טוסטים ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
למריחה על טוסט אם רוצים
5
מוסיפים את הדאשי והשיטאקים ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות, ואז מסננים את המרק, ושומרים את השיטאקים. מחזירים את המרק לסיר, מערבבים פנימה את תיבול המירין ופירות הים ומניחים על אש נמוכה עד שהם מוכנים להגשה. אתה צריך בערך 3 כוסות מרק. גזע ופורסים את השיטאקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פטריות שיטאקה
דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה ובשלו את אטריות הראמן לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מסננים ושוטפים את האטריות במים קרים כדי להסיר עמילן משטח ולהפסיק את הבישול. השאירו לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
עמילן
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך, כ -5 דקות, ואז מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
יוצקים מחצית משומן הבייקון מהתבנית לכלי קטן כדי לחסוך לטיגון האטריות. מעלים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים את השרימפס והתירס לשומן הבייקון שנותר במחבת ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
קולים עד שהשרימפס מבושל, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
מוציאים את השרימפס והתירס לצלחת, ואז מוסיפים למחבת את שומן הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
תנו למחבת להיות טובה וחמה לפני שמוסיפים את אטריות הראמן. מבשלים תוך ערבוב מינימלי עד שהאטריות פריכות וחרוכות במקומות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מחלקים את האטריות בין ארבע קערות. למעלה עם שרימפס, תירס, בייקון, שיטאקים פרוסים, ירקות בצל ירוק ונורי מגורר. מרק ראמן מצקת לתוך הקערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פטריות שיטאקה
מתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אטריות ראמן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
נורים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולי-לייד גלן אוקס כרם פינו גרי. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -32 דולר.
ג ' ולי-ליידה גלן אוקס כרם פינו גרי
מגיע מהכרם העתיק ההיסטורי חוות גלן אוקס המהווה כיום חלק מה-אמון קרקעות סונומה. עם קרקעות הסחף הסלעיות העמוקות שלו, זהו ביתם של קברנה גפן ישנה בעיקר, אך פינו גרי נבחר כמעט כמעין הגנה מפני כפור, מכיוון שהוא יכול להתמודד עם החלק התחתון הקר של צלע הגבעה המתגלגלת. הפינו גרי משגשג כאן במיקרו-אקלים המיני שלו, כשהוא ממוקם ליד נחל מתפתל בקרקעותיו החצוצות והחרסיות.הרים מוקדם כדי לשמור על חומציות מרוסק ברגל במשך 3 יום אשכול שלם קר להשרות אשר מוסיף מרקם פנולי תוך השאלת יפה רוזצ ' י שמפניה כמו צבע. כל התסיסה הפראית בשילוב של אלון אל חלד ונייטרלי ואז התיישנה כולם בבריק ניטרלי.מבושם בפראות של מלון שרנטיאס, פרי אבן, ברגמוט ועלי ליים של קפה. זה לא פינו גריגיו של סבתא שלך....