שרימפס קוקוס עם רוטב חרדל מאווי
שרימפס קוקוס עם רוטב חרדל מאווי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, חלב קוקוס, רוטב חרדל מאווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מוקפצים עם קוקוס וחרדל, שרימפס עם רוטב חרדל, ו שרימפס קוקוס עם רוטב מטבל קוקוס מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות. פרפר שרימפס על ידי ביצוע חתך עמוק במורד הגב של כל אחד מהקצה הגדול לזנב, חיתוך ל, אבל לא דרך, בתוך עקומת שרימפס.
מערבבים יחד חלב קוקוס, כוסברה, ומיץ ליים בקערה גדולה.
מוסיפים שרימפס, זורקים בעדינות למעיל. כיסוי וצינה 30 דקות.
מסננים שרימפס מתערובת (לא לטפוח יבש).
מקציפים יחד קמח ובירה בקערה קטנה.
מערבבים קוקוס ופירורי לחם בצלחת רדודה. לטבול שרימפס לתוך הבלילה בירה; לדלות בתערובת קוקוס, לחיצה על שרימפס.
מניחים שרימפס על תבנית אפייה; להקפיא 20 דקות.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי, וחום עד 35
לבשל שרימפס, בקבוצות, 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מסננים על מגבות נייר, ומפזרים קלות עם מלח.
מגישים מיד עם רוטב חרדל מאווי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.