קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס קוקוס פריך

שרימפס קוקוס פריך
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס קוקוס פריך יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 356 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם הל טחון, ביצים, שמן קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרימפס קוקוס פריך, שרימפס קוקוס פריך, ו שרימפס קוקוס פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה למיקרוגל, מטבל מיקרוגל מרכיבים נחשפים על 30 עד 50 שניות גבוהות. מערבבים עד מעורבב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מקצף או מזלג. בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, קוקוס, זנגביל, הל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה
הלהל
קוקוסקוקוס
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. טובלים כל שרימפס לתוך ביצים, ואז לתוך תערובת ביסקוויק; טובלים שוב ביצים בתערובת ביסקוויק. מבשלים שרימפס בקבוצות בשמן חם על 3 עד 4 דקות, הופך פעם אחת, עד ציפוי הוא פריך וזהוב חום שרימפס הם ורודים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה
שרימפסשרימפס
ביצהביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מגישים שרימפס חם עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
שרימפסשרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.