שרימפס קייג'ון
המתכון של שרימפס קייג'ון מוכן תוך כ-10 דקות והוא בהחלט אפשרות מצוינת ללא גלוטן, חלב, פליאולית וראשונית לאוהבי אוכל קייג'ון. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם פלפל קאיין, טימין, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45%. נסו Cajun Shrimp, Cajun Shrimp ו-Cajun Shrimp עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מקפיצים את הפפריקה, הטימין, המלח, אגוז המוסקט, אבקת השום והקאיין בשמן במשך 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
הוסף שרימפס; מקפיצים במשך 2-3 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.