שרימפס קלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון
שרימפס קלוי במחבת עם כתום, ארוגולה, ו טרגון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 429 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין לבן, תפוזים, שרימפס ג'מבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ג'בטה קלוי עם שרימפס, טרגון וארוגולה, ו פוזילי עם שרימפס, כתום וארוגולה (קיץ).
הוראות
דק לגרר את גרידת 1 כתום. באמצעות סכין חדה, לקלף את שני התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. דק לחתוך את התפוזים לרוחב; להפריש. בקערה גדולה, לזרוק את השרימפס עם 2 כפות של שמן זית, 1 כף של טרגון ואת המלח, פלפל ושום.
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
מוסיפים את השרימפס בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 1 דקה.
צולים את השרימפס בתנור במשך 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך את השרימפס ולהוסיף את מיץ התפוזים ואת ההתלהבות. צלי במשך 1 עד 2 דקות נוספות, או עד השרימפס אטומים בכל רחבי.
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא את החומץ לתוך 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את ארוגולה וזורקים; מעבירים את הסלט לצלחות. מסדרים את השרימפס, התפוזים והבצל על הסלטים, מקשטים עם הטרגון שנותר ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.