שרימפס קריאולי IV
שרימפס קריאולי IV עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך סלרי, עגבניות, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. נסו שרימפס קריאולי IV, שרימפס קריאולי, ו שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מניות בינוני, לשלב את קליפות שרימפס שמורות, בצל 1/2, 1 גזר, 2 רצועות סלרי, ו 4 כוסות מים. מבשלים במשך 1 שעה, חשוף; ערבוב מדי פעם. מסננים את המניה לסיר קטן יותר, מרתיחים ומפחיתים את המניה ל 2 כוסות.
במחבת כבדה, להמיס גריז על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, סלרי, שום ופלפל ירוק; לטגן עד רך ומתחיל לקרמל סביב הקצוות.
מוסיפים את עלי המפרץ, מלח, פלפל שחור, סוכר חום, פלפל קאיין, רוטב חריף, ו -2 כוסות מלאי שרימפס מופחת. מביאים לרתיחה ומוסיפים רוזמרין מרוסק, טימין כתוש, בזיליקום מרוסק, עגבניות ורוטב עגבניות.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה / בינונית, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה.
מוסיפים את השרימפס המנוקה והמוגדר. מערבבים, לכסות ולכבות את החום.
תן לחסילון לשבת במשך 15 עד 20 דקות או עד ורוד לאורך כל הדרך.
מפזרים את הבצל הירוק על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.