שרימפס שום ופפריקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. אם יש לך חמאה, חוטי זעפרן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: Gazpacho עם שרימפס פפריקה בגריל קרוטונים שום, שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת, ו שרימפס פפריקה עם אגוזי מלך.
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את קליפות שרימפס ומבשלים על חום מתון עד שהם הופכים ורודים, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מוסיפים את הבצל, שומר, סלרי, שום מעוך וזעפרן ומבשלים עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
צרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את פרנו וברנדי ומבשלים עד התאדה. מערבבים את רסק העגבניות, מוסיפים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מרק מצטמצם 4 כוסות, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קורטים ציפורן טחון
Pernod
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
הוסף את זרי הפטרוזיליה ואת טרגון ולתת לעמוד את החום במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
מסננים את הנוזל, הקשה על הירקות למעוך אותם דרך המסננת. לחלופין, להעביר את התערובת דרך טחנת מזון. זרוק את קליפות השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
להעביר את הנוזל לסיר ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, 30 דקות. מערבולת בחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, ואז מטגנים מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד שכמעט מבושלים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תעביר את השרימפס לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
10
להוסיף את 3 כפות הנותרים של שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים על אש נמוכה עד מרכך וזהב, 1 דקה. מערבבים בפפריקה. להחזיר את השרימפס למחבת ולהוסיף את עשבי תיבול קצוצים ומיץ לימון. מבשלים 1 דקה יותר, עד השרימפס לבנים בכל רחבי.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.