שרימפס שומשום ראמן
שרימפס שומשום ראמן יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 636 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו שרימפס, שמן צמחי, תערובת מוקפץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מתכונים דומים: שום שרוף-שומשום-שמן צ'ילי לראמן, ראמן מוקפץ עם שומשום, שיטאקה וג'ינג' ר, ו ראמן עם סטייק ורוטב שומשום-ג'ינג'ר.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל ראמן במשך 2 עד 3 דקות. (אם באמצעות ספגטי, לבשל עד רק אל דנטה, על 8 דקות.)
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
במחבת גדולה, מחממים שמן על חום גבוה, מוסיפים ירקות ומטגנים עד רק נבול, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק אטריות עם רוטב בוטנים עד מצופה היטב.
מוסיפים ירקות ושרימפס וזורקים. מחלקים בין 4 קערות ומפזרים כל אחד עם בצל ירוק ושומשום.