המתכון שרימפס תאילנדי לשניים מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 923 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בוטנים קלויים יבשים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את המים, ממרח תמרינדי, כף יד או סוכר חום כהה, רוטב דגים ומלח ומערבבים עד שהסוכר מומס.
בואו אטריות להשרות בדיוק 3 דקות( להשתמש טיימר), מדי פעם מרים אותם ומושך אותם בנפרד לפי הצורך עם מלקחיים או מזלג ארוך כדי לשמור על האטריות נפרדות ולעזור להם לרכך באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מסננים את האטריות במסננת גדולה ושוטפים אותם מתחת למים זורמים קרים. (אם האטריות הופכות דביקות ומגושמות יחד בעומדן, שטפו אותן לזמן קצר מתחת למים קרים ממש לפני הבישול, כך שהן חוזרות למצב החלקלק, המוצק והמוכשר שלהן.)
מניחים את השרימפס, ביצים מכות, נבטי שעועית, בצל ירוק, ובוטנים כל אחד בקערה שלהם ולסדר ליד התנור. יש להכין 1 קערה בינונית נקייה עבור שרימפס מבושל ביצים, ולארגן צלחת גדולה או מגש להגשה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
3 טיפות רוטב סויה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
מחממים מחבת כבדה, עמוקה 12 אינץ ' או מחבת sauté או ווק גדול על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן. (אם בשלב כלשהו במהלך הבישול השמן מתחיל לעשן, להנמיך את החום.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
להוסיף 1 כף של שמן צמחי מערבולת מעיל המחבת. כאשר השמן חם, לפזר את השרימפס. מבשלים ללא הפרעה עד שהשרימפס מתחיל לשנות צבע ולהתייצב, כ -30 שניות. לזרוק היטב ואז להמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים, המשרד, ורק מבושל דרך, כ -30 שניות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה הנקייה.
מוסיפים את הביצים ומערבלים את המחבת כדי להפיץ אותם לשכבה דקה. מבשלים את הביצים, מרימים את הצדדים ומוטים את המחבת כדי לאפשר לביצים לא מבושלות לשפוך מתחת כפי שהיית עושה עם חביתה, עד הביצים נקבעות בעיקר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את המחבת מהחום והשתמש בכף המחוררת כדי לחתוך במהירות את הביצים לחתיכות בגודל ביס, ולאחר מכן להוסיף אותם לקערת השרימפס.
מניחים את המחבת על חום גבוה ומוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן צמחי, מערבלים את המחבת כדי מעיל אותו באופן שווה (אם בשלב כלשהו במהלך הבישול השמן מתחיל לעשן, להנמיך את החום).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את השום ואת שאלוט ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 5 שניות. לפזר את האטריות אורז מרכך, ו, באמצעות מלקחיים, באופן שווה להפיץ את האטריות על פני המחבת, כמו רשת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
תן להם לבשל ללא הפרעה במשך 15 שניות ואז לגרוף אותם לכיוון המרכז. לזרוק את האטריות בעדינות ואז להפיץ אותם שוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
יוצקים בערך 1/3 של רוטב התיבול סביב הקצוות של המחבת, וממשיכים לטגן את האטריות באותו אופן, מפזרים אותם ומאפשרים להם לבשל ללא הפרעה מדי פעם, עד שרוב הרוטב נספג, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים שליש נוסף מהרוטב וממשיכים לקפץ באותו אופן עד שרוב הרוטב נספג והאטריות רכות אך לא רכות, כ-30 שניות. בדוק אטריות או שתיים: אם הם מוצקים מדי, להוסיף כ 2 כפות של מים סביב קצה המחבת, ולהמשיך לערבב טיגון עד שהם פשוט רך מצופה באופן שווה עם הרוטב.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.