תאילנדי קארי אדום מק'נ'צ'יז
תאילנדי רד קארי מאק אנד צ'יז לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 8 ומחירו 1.26 דולר למנה . בבמנה עיקרית זו יש 649 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש מקרוני מרפק, מלח כשר, חלב ושמנת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קארי אדום תאילנדי , קארי תאילנדי ירוק עם בקר , וקארי אננס עוף תאילנדי טעים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ל-mac 'n' cheese: מביאים 4 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול. ממליחים בנדיבות, ואז מוסיפים את הפסטה ומבשלים להוראות הקופסה, בדרך כלל 6 עד 7 דקות.
בסיר גדול אחר ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה.
טורפים פנימה את הקמח וממשיכים להקציף עד שהוא מעמיק בצבעו ומשחרר ארומה קלה קלה, כדקה.
מקציפים פנימה את משחת הקארי האדום התאילנדי, ובשילוב מלא, יוצקים פנימה את החלב והשמנת (או את כל החלב, אם משתמשים). מביאים לרתיחה תוך כדי טריפה מתמדת, ואז מנמיכים לרתיחה. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, תוך טריפה מדי פעם, כ-5 דקות.
מהאש, טורפים פנימה את הגבינות ומערבבים עד להמסה.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים לאיחוד.
לציפוי הפירורים: זורקים את הפנקו עם החמאה המומסת ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את המק'נ'גבינה לתבנית תבשיל בטוחה, מפזרים את תערובת פירורי הלחם ומבשלים עד להשחמה, כדקה אחת.