תאריך של אמא מטבלים מ 1940
תאריך של אמא מטבלים מ 1940 של יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון שלך הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 48 מנות עם 59 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מטבלים חמאה, צ'יפ נ' מטבלים, ו מטבלים צרפתיים עם או-ג'וס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים 2 ניירות אפייה. בקערה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה עד שהם בהירים ותפוחים עם מערבל חשמלי המוגדר במהירות בינונית.
מוסיפים לתערובת תמצית ביצה ווניל ומקציפים פנימה.
מערבבים פנימה את תערובת הקמח ב -3 תוספות, לסירוגין עם שמנת.
תערובת צריכה ליצור בלילה עבה.
בזה אחר זה טובלים כל תאריך בבלילה ומניחים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים גיליון אחד בכל פעם במרכז התנור שחומם מראש עד שהבלילה משחימה קלות, כ -10 דקות.