קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

תבשיל אורז ושעועית

תבשיל אורז ושעועית
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, עלה דפנה, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תבשיל אורז ושעועית של Maz, שעועית אדומה ותבשיל אורז, ו אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את השעועית 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
2
יש לשטוף את השעועית לאחר השרייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
3
מניחים את השעועית שטופה בסיר עם 1 כף של EVOO, הסלרי, בצל שום וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
שעועיתשעועית
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הוסף מספיק מים כדי לכסות, על 1 ליטר, ולהביא לרתיחה נמוכה. מבשלים עד מכרז, הוספת קצת יותר מים במידת הצורך, על 30 דקות. חצי פירה של התערובת, מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
בינתיים לחמם את המניה לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את האורז ומערבבים. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 16 דקות, ואז מערבבים את עשבי תיבול וחמאה. לבשל 1 דקה יותר ולהסיר מן החום, fluff את האורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עשבי תיבולעשבי תיבול
מלאימלאי
אורזאורז
6
חום להתפורר נקניק במחבת עם טפטוף של EVOO מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
משמנים תבשיל קדרה גדול.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מערבבים את האורז עם חצי מהגבינה, שעועית מחית, שעועית שלמה, ירקות ונקניק. למעלה עם שאריות גבינה. מגניב ומכסה, ואז לאחסן במקרר עד מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
נקניקנקניק
גבינהגבינה
שעועיתשעועית
אורזאורז
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מביאים את התבשיל לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים עד מחומם דרך, העליון עם טפטוף נוסף של שמן, פטרוזיליה שמורות בצל גלם לפני ההגשה. תעביר את הגבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מניחים את העוף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מוסיפים את גרגרי הפלפל, סלרי, שום, עלה דפנה, גזר, לימון, בצל וצרור העשב קשור במחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
לימוןלימון
13
מפזרים מלח. מכסים את העוף במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, מתגלגל ומבשל. מבשלים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות. אז עוף מגניב במלאי שלה. מסננים את המניה, משליכים את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
מלאימלאי
מיםמים
מלחמלח
14
הסר את העוף בחתיכות גדולות מן העור והעצמות. שמור את הבשר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר

מרכיבים

11 קילו קישואים,פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם2(חוֹרֶף)חמאה ועוד לשומןחמאה ועוד לשומן1גזר, קצוץגזר, קצוץ1גזר, קלוף וקצוץ גסגזר, קלוף וקצוץ גס2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית בורלוטי יבשה או קנלינישעועית בורלוטי יבשה או קנליני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)EVOO, בתוספת כמה טפטוףEVOO, בתוספת כמה טפטוף1גדולעלה דפנה טריעלה דפנה טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טריים, קצוצים דק, ועוד לקישוטעלי פטרוזיליה טריים, קצוצים דק, ועוד לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי רוזמרין טריים, קצוצים דקעלי רוזמרין טריים, קצוצים דק2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים, קצוצים דקעלי טימין טריים, קצוצים דק2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי חם או מתוק, מעטפת הוסרהנקניק איטלקי חם או מתוק, מעטפת הוסרה1לימון, פרוסלימון, פרוס1בצל, קצוץבצל, קצוץ1בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנו, ועוד לעבורפרמזן מגורר-רג'יאנו, ועוד לעבור6ריבס, קצוץ טרי או קפואצרור עשבי תיבול של פטרוזיליה, רוזמרין ותימיןצרור עשבי תיבול של פטרוזיליה, רוזמרין ותימין6ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל אדום קצוץ דק, לקישוטבצל אדום קצוץ דק, לקישוט6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן גרגיר ארוךאורז לבן גרגיר ארוך1עוף שלם, 4 עד 5 פאונדעוף שלם, 4 עד 5 פאונד