קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל אורז עוף ופרא

תבשיל אורז עוף ופרא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אורז עוף ופראי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. אם יש לך שקדים, פלפל, מרק פטריות שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תבשיל אורז עוף ופרא, תבשיל עוף ואורז בר, ו תבשיל אורז בר עוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
אופים שקדים בשכבה אחת במחבת רדודה 4 עד 6 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
3
הכן תערובות אורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף סלרי ובצל. לטגן 10 דקות או עד למכרז. מערבבים עוף, הבא 6 מרכיבים, אורז, 3 כוסות גבינה. תערובת כפית לתוך קל משומן 15-x 10 אינץ צלחת אפייה או 2 (11-x 7 אינץ') מנות אפייה. למעלה עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים ב 350 במשך 35 דקות.
6
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה, העליון עם שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים 5 דקות.
8
כדי לעשות קדימה: להכין לפי ההוראות בשלבים 2 לכסות עם רדיד אלומיניום, להקפיא עד 1 חודש.
9
הסר מן המקפיא, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. שקדים טוסט לפי ההוראות
מרכיבים שתצטרך
10
אופים תבשיל, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 55 דקות עד 1 שעה ו 15 דקות או עד מחומם היטב.
11
מפזרים 1 כוס (4 עוז.) גבינת צ ' דר גרוסה ושקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים 5 דקות יותר.
13
שרימפס ופרא אורז תבשיל: תחליף 2 lb. קלופים, deveined, בגודל בינוני שרימפס גלם (4 1/50 לספור) עבור עוף; 2 כוסות (8 עוז. גבינת מונטריי ג 'ק גרוסה ו-2 כוסות גבינת פרמזן מגוררת לגבינת צ' דר; ו-1 כוס יין לבן יבש לחלב.
מרכיבים שתצטרך
14
תבשיל אורז עוף ואורז Cajun: להשמיט מלח ופלפל. להפחית עוף 2 1/2 כוסות. היכון לפי ההוראות, לטחון 1 ק " ג. נקניק אנדויל, קצוץ, ופלפל ירוק 1, קצוץ, עם סלרי שלב מערבבים 1 (15-עוז.) יכול אפונה שחור עיניים, סחוט, ו 1 כפית. מתובל בתערובת אורז. המשך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים