תבשיל אורז עם נקניק ופרא
זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 50 דקות. אם יש לך כפית. מרווה שפשף, בצל, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו תבשיל נקניק ואורז בר, אורז בר ותבשיל נקניק, ו תבשיל אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כוס פקאן קצוץ במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד קלוי.
נקניק חום באותו מחבת על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
הסר נקניק ממחבת באמצעות כף מחוררת; מילואים טפטוף במחבת.
ממיסים חמאה בטפטופים חמים על אש בינונית.
מוסיפים בצל וסלרי, ומטגנים 10 עד 15 דקות או עד סלרי רך.
הסר 1 מנות תיבול מתערובות אורז; מילואים לשימוש אחר.
שלב נקניק, תערובת ירקות, הנותרים תיבול, אורז, ואת הבא 3 מרכיבים משומן קלות 13-x 9 אינץ ' אפייה צלחת. מערבבים במרק עוף עד מעורבב היטב.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 1 שעה או עד הנוזל נספג כמעט.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על גבי.