תבשיל אטריות טונה Niçoise
טונה אטריות Niçoise תבשיל הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, צלפים, אטריות ביצים רחבות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל אטריות טונה, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל טונה-אטריות.
הוראות
מבשלים אטריות ביצים לפי הוראות האריזה, מוסיפים שעועית ירוקה למי הבישול במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
לנקז ולשטוף ביסודיות עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קמח, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה. לאט לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, על 5 דקות או עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה.
הסר מן החום, לאט לטאטא 1 כוס פרמזן, לטאטא עד חלקה.
מוסיפים אטריות ושעועית ירוקה, פטרוזיליה, טונה, צלפים, ואם תרצה, זיתים; בעדינות לזרוק לערבב היטב.
מוסיפים עגבניות, וזורקים בעדינות לשלב.
העברת תערובת 11-x 7-inch (1 1/2-quart) צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
מכסים ומקררים בין לילה, או מפזרים 1/4 כוס פרמזן על תבשיל, ואופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מבעבע ומחומם דרך.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.