תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אירי. מנה זו מכילה סביב 66 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו תבשיל אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול עם תחתית כבדה, מבשלים את הבצל בשמן וחמאה, בחום בינוני-גבוה עד שהם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הקורנית המיובשת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
4
מוסיפים את הכבש וחום על חום גבוה לאטום במיצים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
5
הוסף גזר, ושעורה פנינה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה פנינה
גב שומן חזיר
6
יוצקים את ציר העוף כך שהוא כמעט מכסה את הבשר והירקות. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים זר גארני. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 שעות, נזהרים לא לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זר Garni
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
7
מניחים תפוחי אדמה על גבי התבשיל, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות עד שהבשר נופל יפה מהעצמות ותפוחי האדמה הם מזלג במכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מגישים את התבשיל בקערות מרק שטוחות וגדולות, ומטפטפים חמאת עשבי תיבול על תפוחי האדמה או מקשטים בפטרוזיליה ובעירית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחממים את הקומקום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
שלב את החומרים בסיר כבד תחתית גדול לכסות עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ 30 דקות. אז תן לזה להתקרר ולרוקן את השומן.