תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אירי. מנה זו מכילה סביב 66 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו תבשיל אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול עם תחתית כבדה, מבשלים את הבצל בשמן וחמאה, בחום בינוני-גבוה עד שהם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות