קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון

תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון
תבשיל אירי מטוגן בבירה קולקנון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי דפנה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון, אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, ו תבשיל בקר אירי עם בירה גינס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד חם מאוד, ומחממים את הבשר ב 2 קבוצות, ערבוב כדי לחמם את הקוביות מכל הצדדים. להחזיר את כל הבשר לתנור ההולנדי, מפזרים קמח, ומערבבים קלות כדי לצפות את הבשר בקמח. מערבבים בצל, גזר, בירה כהה, עלי דפנה, טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, שום ורוטב ווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בירה שחורהבירה שחורה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים את התנור ההולנדי לתנור שחומם מראש, ומבשלים 45 דקות; לחשוף, מערבבים את התבשיל ומבשלים עד שהבשר רך מאוד והנוזל מצטמצם בחצי, כ -45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
מניחים את הכרוב לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומוסיפים 1 או 2 כפות מים. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך כ 2 1/2 דקות; לחשוף (להיזהר קיטור) ומערבבים את הכרוב. כיסוי ומיקרוגל במשך כ 2 1/2 דקות יותר, עד הכרוב הוא רך מעט אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים נוזל עודף, ומניחים את הכרוב בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, ומוסיפים חלב, חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מקציפים את תפוחי האדמה עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם. מערבבים את הכרוב, בייקון מתפורר, ופטרוזיליה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כדי להגיש, מניחים כף של קולקנון על צלחת, מכינים חלול, וממלאים בתבשיל בקר מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בקרתבשיל בקר