תבשיל אירי מטוגן בבירה קולקנון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי דפנה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון, אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, ו תבשיל בקר אירי עם בירה גינס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד חם מאוד, ומחממים את הבשר ב 2 קבוצות, ערבוב כדי לחמם את הקוביות מכל הצדדים. להחזיר את כל הבשר לתנור ההולנדי, מפזרים קמח, ומערבבים קלות כדי לצפות את הבשר בקמח. מערבבים בצל, גזר, בירה כהה, עלי דפנה, טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, שום ורוטב ווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גב שומן חזיר
בירה שחורה
גב שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים את התנור ההולנדי לתנור שחומם מראש, ומבשלים 45 דקות; לחשוף, מערבבים את התבשיל ומבשלים עד שהבשר רך מאוד והנוזל מצטמצם בחצי, כ -45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
מניחים את הכרוב לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומוסיפים 1 או 2 כפות מים. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך כ 2 1/2 דקות; לחשוף (להיזהר קיטור) ומערבבים את הכרוב. כיסוי ומיקרוגל במשך כ 2 1/2 דקות יותר, עד הכרוב הוא רך מעט אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים נוזל עודף, ומניחים את הכרוב בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
5
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, ומוסיפים חלב, חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מקציפים את תפוחי האדמה עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם. מערבבים את הכרוב, בייקון מתפורר, ופטרוזיליה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כדי להגיש, מניחים כף של קולקנון על צלחת, מכינים חלול, וממלאים בתבשיל בקר מטוגן.