קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון

תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון
תבשיל אירי מטוגן בבירה קולקנון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי דפנה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון, אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, ו תבשיל בקר אירי עם בירה גינס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד חם מאוד, ומחממים את הבשר ב 2 קבוצות, ערבוב כדי לחמם את הקוביות מכל הצדדים. להחזיר את כל הבשר לתנור ההולנדי, מפזרים קמח, ומערבבים קלות כדי לצפות את הבשר בקמח. מערבבים בצל, גזר, בירה כהה, עלי דפנה, טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, שום ורוטב ווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בירה שחורהבירה שחורה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים את התנור ההולנדי לתנור שחומם מראש, ומבשלים 45 דקות; לחשוף, מערבבים את התבשיל ומבשלים עד שהבשר רך מאוד והנוזל מצטמצם בחצי, כ -45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
מניחים את הכרוב לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומוסיפים 1 או 2 כפות מים. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך כ 2 1/2 דקות; לחשוף (להיזהר קיטור) ומערבבים את הכרוב. כיסוי ומיקרוגל במשך כ 2 1/2 דקות יותר, עד הכרוב הוא רך מעט אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים נוזל עודף, ומניחים את הכרוב בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, ומוסיפים חלב, חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מקציפים את תפוחי האדמה עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם. מערבבים את הכרוב, בייקון מתפורר, ופטרוזיליה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי להגיש, מניחים כף של קולקנון על צלחת, מכינים חלול, וממלאים בתבשיל בקר מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בקרתבשיל בקר