תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון
תבשיל אירי מטוגן בבירה קולקנון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי דפנה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל אירי צלוי בירה וקולקאנון, אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, ו תבשיל בקר אירי עם בירה גינס.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד חם מאוד, ומחממים את הבשר ב 2 קבוצות, ערבוב כדי לחמם את הקוביות מכל הצדדים. להחזיר את כל הבשר לתנור ההולנדי, מפזרים קמח, ומערבבים קלות כדי לצפות את הבשר בקמח. מערבבים בצל, גזר, בירה כהה, עלי דפנה, טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, שום ורוטב ווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, ולכסות.
מניחים את התנור ההולנדי לתנור שחומם מראש, ומבשלים 45 דקות; לחשוף, מערבבים את התבשיל ומבשלים עד שהבשר רך מאוד והנוזל מצטמצם בחצי, כ -45 דקות נוספות.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מניחים את הכרוב לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומוסיפים 1 או 2 כפות מים. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך כ 2 1/2 דקות; לחשוף (להיזהר קיטור) ומערבבים את הכרוב. כיסוי ומיקרוגל במשך כ 2 1/2 דקות יותר, עד הכרוב הוא רך מעט אבל לא רגשני.
מסננים נוזל עודף, ומניחים את הכרוב בצד, מכוסה.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, ומוסיפים חלב, חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מקציפים את תפוחי האדמה עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם. מערבבים את הכרוב, בייקון מתפורר, ופטרוזיליה עד בשילוב טוב.
כדי להגיש, מניחים כף של קולקנון על צלחת, מכינים חלול, וממלאים בתבשיל בקר מטוגן.