תבשיל איש ההרים
תבשיל איש ההר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 58 גרם שומן, ובסך הכל של 871 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, בקר, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. ציון זה הוא סופר. נסו רוח הרים, עוגת טל הרים, ו מרק איש ההרים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית מבשלים פלפל, בצל, גזר ופטריות בחמאה, עד שהבצל שקוף. מערבבים פנימה אבקת שום, תיבול איטלקי, מלח, פלפל ובשר בקר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות מתרככים והבשר משחים תוך ערבוב תדיר.
בינתיים מניחים תפוחי אדמה בסיר של 2 ליטר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, 15 דקות.
מסננים ומערבבים תפוחי אדמה לתערובת ירקות.
יוצקים 1 1/2 ליטר מים לסיר 2 ליטר וממיסים את החמין במים. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום.
בקערת ערבוב גדולה או בסיר ציר, שלבו בזהירות תערובת מרק וירקות עד לאיחוד טוב.