אם יש לך מלח שום, שום, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו מטבל סרטן ארטישוק תרד מדהים, תבשיל ביצה ארטישוק תרד, ו מטבל תבשיל ארטישוק תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים שיני שום בתנור קטן-צלחת בטוחה, וצולים בתנור שחומם מראש עד מרכך וריחני, כ -20 דקות. מניחים שיני שום צלויות בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את התרד בקערת ערבוב גדולה, ומערבבים בלב הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הפטריות עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים את הבצל הירוק, ומבשלים ומערבבים עד הבצל רך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
להעביר את הפטריות, בצל ירוק, וחמאה מהמחבת לקערה עם תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר גבינת שמנת מן העטיפה, במקום לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל עד חם ורך מאוד, על 1 1/2 דקות. מערבבים את גבינת שמנת רכה לתוך תערובת תרד, ומוסיפים את השמנת החמוצה, ערמוני מים, גבינת פרמזן, מיונז, מלח שום, ומיץ לימון. לסחוט את השום הקלוי מתוך עורות שום, ומערבבים היטב לתוך תערובת תרד. כפית את התבשיל לתוך צלחת אפייה 2 ליטר עגול.