תבשיל ארנב
נזיד ארנב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 539 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קמח, מלח ופלפל, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. וזה די טוב. נסו תבשיל ארנב, תבשיל ארנב אופנתי ישן, ו נזיד ארנב אביבי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיף את הארנב, ציפוי זה היטב עם קמח מתובל.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 4 כפות חמאה.
הסר את הארנב מקמח, הקשה על עודף ולהוסיף למחבת שחומם מראש.
לטגן את הארנב עד השחמה. לאחר בראונינג, יוצקים 2 כוסות של נמל deglaze המחבת.
הסר ארנב לצלחת ולהניח בצד.
מוסיפים את המניה, החמאה שנותרה, קורנית, שום, עלי דפנה, בצל, גזר, סלרי, בטטות ורוזמרין. להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם. Deglaze עם הנותרים 1 כוס הנמל, ולאחר מכן להוסיף עגבניות. להחזיר את הארנב מבושל למחבת יחד עם קמצוץ נדיב של אגוז מוסקט. מבשלים עד עובי התבשיל הרצוי הוא הגיע, על 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.