קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

תבשיל ארנב

תבשיל ארנב
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, תבשיל ארנב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1170 קלוריות, 114 גרם חלבון ו-49 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח ופלפל, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם לסתיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90%, וזה מרהיב. מתכונים דומים: ארנב פאנץ', ארנב קלוע ו-Rabbit Gumbo.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מתבלים עצמות ארנב בבסיס מירפויקס, ומניחים בתבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ' או דומה. צולים במשך 30 דקות, או עד להשחמה וריח.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
ארנב שלםארנב שלם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הוציאו את עצמות הארנב לסיר והוסיפו מספיק מים כדי לכסות בערך 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהנוזל מצטמצם בחצי כדי לספק ציר למתכון. זה ייקח עד 30 דקות תלוי בגודל המחבת שלך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל. מצפים חלקי ארנב בקמח המתובל.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בשר ארנבבשר ארנב
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מחממים 1 כף שמן בכלי המשמש לאפיית עצמות הארנב. מבשלים חתיכות ארנב על אש בינונית-גבוהה, או בתנור, רק עד להשחמה אחידה מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ארנב שלםארנב שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוציאים חתיכות ארנבות, ומוסיפים את הגזר, הבצל, הכרישה, הלפת ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לפתלפת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
מוסיפים בייקון, ואם צריך, עוד קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מניחים את חתיכות הארנב מעל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8
ערבבו יחד את ציר הארנבים הביתי שלכם ורסק העגבניות; יוצקים לתבנית האפייה. מכסים היטב בנייר אלומיניום או מכסה. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ארנב שלםארנב שלם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים את תבשיל הארנב במשך כשעה, או עד שהארנב מבושל. מתקנים את התבלינים לפי הטעם. אם אתם רוצים להשתמש בשוקולד, מערבבים אותו בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. חותכים את הקרום מפרוסות הלחם, ופורסים לשניים באלכסון או לקוביות. מטגנים לחם בשמן עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים קדירה במחבת, ומעליה לחם מטוגן (או קרוטונים) ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'