קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

תבשיל ארנב

תבשיל ארנב
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, תבשיל ארנב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1170 קלוריות, 114 גרם חלבון ו-49 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח ופלפל, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם לסתיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90%, וזה מרהיב. מתכונים דומים: ארנב פאנץ', ארנב קלוע ו-Rabbit Gumbo.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מתבלים עצמות ארנב בבסיס מירפויקס, ומניחים בתבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ' או דומה. צולים במשך 30 דקות, או עד להשחמה וריח.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
ארנב שלםארנב שלם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הוציאו את עצמות הארנב לסיר והוסיפו מספיק מים כדי לכסות בערך 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהנוזל מצטמצם בחצי כדי לספק ציר למתכון. זה ייקח עד 30 דקות תלוי בגודל המחבת שלך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל. מצפים חלקי ארנב בקמח המתובל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בשר ארנבבשר ארנב
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מחממים 1 כף שמן בכלי המשמש לאפיית עצמות הארנב. מבשלים חתיכות ארנב על אש בינונית-גבוהה, או בתנור, רק עד להשחמה אחידה מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ארנב שלםארנב שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים חתיכות ארנבות, ומוסיפים את הגזר, הבצל, הכרישה, הלפת ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
מוסיפים בייקון, ואם צריך, עוד קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מניחים את חתיכות הארנב מעל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8
ערבבו יחד את ציר הארנבים הביתי שלכם ורסק העגבניות; יוצקים לתבנית האפייה. מכסים היטב בנייר אלומיניום או מכסה. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ארנב שלםארנב שלם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים את תבשיל הארנב במשך כשעה, או עד שהארנב מבושל. מתקנים את התבלינים לפי הטעם. אם אתם רוצים להשתמש בשוקולד, מערבבים אותו בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. חותכים את הקרום מפרוסות הלחם, ופורסים לשניים באלכסון או לקוביות. מטגנים לחם בשמן עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים קדירה במחבת, ומעליה לחם מטוגן (או קרוטונים) ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף