קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות5
ציון בריאות26
מגזין

תבשיל ארנק ריק

תבשיל ארנק ריק
תבשיל ארנק ריק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 475 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, כמון טחון, קרקרים מלוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: רוקן את שכבת המקרר., גלילי קבר ריקים, ו בראנץ ' יום ראשון: מקרר ריק קונגי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים במלח, פלפל, כמון, שום, תיבול עופות וקורנית. לבשל, ערבוב להתפורר, עד להשחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנותעגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מסננים, ומעבירים לתבנית אפייה 9x13 אינץ', או צלחת תבשיל גדולה.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מסדרים 2 שכבות של תפוחי אדמה פרוסים על בשר טחון, תיבול כל שכבה עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני, מטגנים את הבצל והפטריות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנותעגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מורחים על החלק העליון של תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פלפל ארבולפלפל ארבול
6
מערבבים רק מספיק מים לתוך המרק כדי להפוך אותו pourable, וכפית מעל החלק העליון של התבשיל, וודא להתפשט באופן שווה. לפזר את פירורי קרקר מעל, ומפזרים פפריקה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
אופים במשך כ 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד תפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
הסר את רדיד אלומיניום, ולחזור לתנור כדי לחמם את החלק העליון, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם