תבשיל בטטה
תבשיל בטטה הוא תבשיל צמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר חום, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'.
שים את הבטטות בסיר גדול. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז, על 15 דקות.
מסננים היטב, מנערים את המים העודפים.
להעביר את תפוחי האדמה המתוקים למעבד מזון (בקבוצות, אם יש צורך) פירה עד חלקה.
תגרדי את המחית לקערה גדולה.
מוסיפים חצי חמאה, 2 כפיות מלח, 1 כפית אגוז מוסקט, 1/2 כוס סוכר חום והחלב ומערבבים עד בשילוב. מערבבים את הביצים.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה להחליק את פני השטח. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות.
בינתיים, מורחים את הפקאן על תבנית אפייה ואופים במשך 5 דקות, עד קלוי קלוי קלות.
להעביר את הפקאן למשטח עבודה ולחתוך אותם בגסות. בקערה, לזרוק את הפקאן עם קורנפלקס, קינמון והחמאה המומסת הנותרים, 1/2 כפית אגוז מוסקט ו 1 כוס סוכר חום. מתבלים במלח.
הסר את נייר הכסף מהתבשיל. כפית גושים קטנים של ציפוי על כל הבטטות.
אופים, חשוף, במשך 40 דקות יותר, עד ציפוי זהוב רוחש.
תנו לתבשיל לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.