תבשיל בטטה אני
תבשיל בטטה אני יכול להיות רק התבשיל הצדדי שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 82 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו קמח, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). נקב חורים בטטות עם מזלג, לסדר את תפוחי האדמה המתוקים על גיליון עוגיות. גריז צלחת אפיית זכוכית 11x7 אינץ'.
אופים תפוחי אדמה מתוקים במשך 1 שעה.
בואו מגניב, ואז מחית בקערה גדולה. צריך להיות כ 3 2/3 כוסות של פירה בטטה.
מערבבים חמאה רכה עם סוכר חום, אגוזים, קוקוס וקמח; מערבבים עם מזלג. תניח בצד.
מערבבים סוכר, ביצים, חלב, קליפת תפוז, חמאה, וניל, מלח עם פירה בטטה. מקציפים את התערובת עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים את תערובת הסוכר אגוז החום מעל החלק העליון של התערובת.