תבשיל בטטה אני
תבשיל בטטה אני דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 8 . זה מנות ראשונות יש 519 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. אם יש לכם קמח, חמאה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 323 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 2 ליטר.
מניחים את הבטטות והנוזל שלהן בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות, או עד שהם רכים.
מסירים מהאש, מסננים ומועכים.
בקערה בינונית מערבבים את בטטות הפירה, הסוכר הלבן, הביצים, 1/3 כוס חמאה, חלב ותמצית וניל.
מורחים באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכן.
בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר החום, הפקאנים הקצוצים, הקמח ו 1/3 כוס חמאה מומסת.
מפזרים מעל את תערובת הבטטה.
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.