תבשיל בטטה ושזיפים
תבשיל בטטה ושזיפים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . גשו לסופר וקנו מיץ שזיפים, מלח, שזיפים מיובשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסח בטטה ותבשיל שזיפים, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בשר ושזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
פירס בטטות, והנח על תבנית אפייה.
אופים ב 425 מעלות f שחומם מראש (220 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד למכרז. מגניב עד תפוחי אדמה מתוקים ניתן לטפל בקלות. לקלף, לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
בקערה קטנה, לשלב דבש, קינמון, מלח, לימון ומיץ שזיפים, ומרגרינה מומסת.
חותכים שזיפים מיובשים לשניים, ולהסיר בורות. בצלחת תבשיל, לארגן לסירוגין שכבות של תפוחי אדמה ושזיפים מיובשים. תערובת דבש כפית על כל שכבה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, מתבלים מדי פעם עם נוזל בתבשיל.