קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל ביצה

תבשיל ביצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל ביצים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 853 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 568 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם ביצים, נקניקיית ארוחת בוקר טחונה, לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 90%, וזה מדהים. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצת ארוחת בוקר, ו עוגות פודינג ביצים פורטוגזיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
נקניק חום במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים את השומן ומניחים בצד להתקרר.
4
יוצקים את הביצים לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בקערה גדולה נפרדת, שלבו את הנקניקיה, הלחם ו -12 אונקיות הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים היטב ויוצקים את זה לתערובת הביצים. למעלה עם 4 אונקיות הנותרים של גבינה לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 15 דקות, חושפים ואופים עד שהקדרה מזהיבה ומבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור