תבשיל ביצה לילה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל ביצים בן לילה. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 511 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו נקניק טחון עדין, מרק עוף, חרדל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל ביצה לילה, ו תבשיל טונה לילה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים קוביות לחם בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מפזרים גבינה; מניחים בצד. במחבת מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מפוררים נקניק מעל הגבינה והלחם. מקציפים את הביצים, החלב, החרדל, המרק והמרק; יוצקים מעל נקניק. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה או לפחות 2-3 שעות לפני האפייה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 50-60 דקות או רק עד להתייצבות.
תן לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך.