תבשיל ביצה נקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל ביצת נקניק. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 935 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. מתכונים דומים: תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד מהווים תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל נקניק וביצה.
הוראות
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים ומניחים בצד. ממיסים חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל הירוק והפטריות עד שהם רכים.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, גבינת הקוטג', גבינת מונטריי ג 'ק וצ' ילי. מערבבים פנימה את הנקניקיה, הבצל הירוק והפטריות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים פנימה את החמאה המומסת. מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הביצים.
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים 40 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להשחמה קלה.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.