תבשיל בצל אספרגוס יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 301 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לך מלח, גבינת צ'דר, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אספרגוס, שמיר + תבשיל ביצה בצל, אספרגוס בצל בייקון, ו שלושה בצל אספרגוס מרק.
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו אספרגוס ובצל ב -1 כף חמאה עד שהם פריכים-רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה ל-1-1/2 קו-טי ללא שומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בסיר גדול ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הפחיתו את החום.
5
מוסיפים את גבינת השמנת, המלח והפלפל; מערבבים עד שהגבינה נמסה.