ייתכן שסטוגנוף הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לך סלרי, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי או בסיר מרק גדול על אש בינונית. מבשלים בייקון בשמן חם עד פריך ואת השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
3
בשר בקר העונה עם מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים כמחצית הבשר בטפטופים השמורים עד להשחמה מוחלטת, 5 עד 7 דקות; מסירים בשר משוח עם כף מחוררת לקערה. מבשלים ומערבבים בשר שנותר בסיר עד השחמה לחלוטין, עוד 5 עד 7 דקות; להסיר בשר משחימים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תנו לטפטופים שנשמרו בסיר להתחמם לפני ערבוב בצל, גזר, סלרי, ועלי דפנה לתוך טפטוף; לבשל ומערבבים עד הירקות חמים, 3 עד 4 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים תפוחי אדמה ושום; ממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים, 3 עד 4 דקות יותר. מערבבים רוטב ווסטרשייר ודבק עגבניות דרך תערובת הירקות; לבשל עד הדבק מתחיל להתמזג לתוך התערובת, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
6
יוצקים את הקערה עם בשר משחימים ומיצי שלה לתוך הסיר; מערבבים לערבב עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים ציר בקר, מרק פטריות ושמנת חמוצה לתערובת הבשר; מתבלים ברוזמרין, פפריקה ותימין. מערבבים את התערובת לשלב.
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
להביא את התבשיל לרתיחה, לכסות את הסיר עם מכסה, ולהפחית את החום בינוני נמוך; לבשל את התבשיל בבית מבשלים במשך 90 דקות. מערבבים את האפונה לתוך התבשיל וממשיכים לבשל עד שהבשר רך, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים