קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל בקר

תבשיל בקר
ייתכן שסטוגנוף הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לך סלרי, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף.

הוראות

1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי או בסיר מרק גדול על אש בינונית. מבשלים בייקון בשמן חם עד פריך ואת השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
בשר בקר העונה עם מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים כמחצית הבשר בטפטופים השמורים עד להשחמה מוחלטת, 5 עד 7 דקות; מסירים בשר משוח עם כף מחוררת לקערה. מבשלים ומערבבים בשר שנותר בסיר עד השחמה לחלוטין, עוד 5 עד 7 דקות; להסיר בשר משחימים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תנו לטפטופים שנשמרו בסיר להתחמם לפני ערבוב בצל, גזר, סלרי, ועלי דפנה לתוך טפטוף; לבשל ומערבבים עד הירקות חמים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים תפוחי אדמה ושום; ממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים, 3 עד 4 דקות יותר. מערבבים רוטב ווסטרשייר ודבק עגבניות דרך תערובת הירקות; לבשל עד הדבק מתחיל להתמזג לתוך התערובת, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
6
יוצקים את הקערה עם בשר משחימים ומיצי שלה לתוך הסיר; מערבבים לערבב עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים ציר בקר, מרק פטריות ושמנת חמוצה לתערובת הבשר; מתבלים ברוזמרין, פפריקה ותימין. מערבבים את התערובת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
להביא את התבשיל לרתיחה, לכסות את הסיר עם מכסה, ולהפחית את החום בינוני נמוך; לבשל את התבשיל בבית מבשלים במשך 90 דקות. מערבבים את האפונה לתוך התבשיל וממשיכים לבשל עד שהבשר רך, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מקשטים עם הבייקון להגיש.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר