תבשיל בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 892 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, צ'אק בשר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו תבשיל בקר לבבי-ניתן להכין תבשיל בקר מילוי בקלות בקרוקפוט שלכם, תבשיל בקר של רוני, כן, תבשיל בקר, ו תבשיל בקר עם לפת (בקר בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול עם מכסה צמוד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
יוצקים מספיק שמן למילוי התבנית בעומק של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים קמח על צלחת או פיסת נייר שעווה. מתבלים מחצית מהבקר בנדיבות במלח ופלפל, ואז מחפרים בקמח. מנערים את עודפי הקמח ומוסיפים לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קולים את הבשר, ללא כיסוי, מערבבים רק מדי פעם, עד להשחמה טובה, כ -8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבקר לצלחת. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר. השלך את השמן ונגב את התבנית. מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.מחזירים את הסיר לתנור וממיסים את החמאה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ 1 דקה יותר. מחזירים את הבקר לסיר ומוסיפים את המים או המרק, ומביאים לרתיחה. בעזרת חתיכת חוט מטבח קושרים יחד את הפטרוזיליה, הטימין ועלי הדפנה ומוסיפים את הצרור לסיר. מתבלים עם 2 כפיות מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומעבירים לתנור. תבשיל את הבשר עד שהוא רך, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוציאים את התנור ההולנדי מהתנור. דלפו את השומן מנוזל הבישול בעזרת מצקת.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מצקת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והעגבניות ומביאים לרתיחה. תבשיל, חשוף, על גבי התנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מעובה והבשר והירקות רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
10
הסר וזורק את צרור העשבים. מערבבים פנימה את החומץ ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים בין קערות ומגישים מיד. הערה של קוק: צ ' אק בקר, בגלל השיש של שומן תוך שרירי, הוא הבחירה עבור כל סוג של תבשיל. אם אינך מוצא צ 'אק קוביות לתבשיל במחלקת הבשר שלך, קנה סטייק עבה וחתוך אותו לקוביות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)