המתכון תבשיל בשר איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 328 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, יין, עגבניית שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו תבשיל בקר איטלקי, תבשיל בקר איטלקי, ו תבשיל בקר ורביולי איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף 1 כפית שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל וגזר קצוץ; מטגנים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
להוסיף שום; לטגן במשך 45 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף 1 כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים 1/4 כוס קמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מוסיפים חצי בשר למחבת; מטגנים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מהמחבת. חזור על הנוהל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים יין למחבת, ומביאים לרתיחה, מגרדים מחבת. מבשלים עד 1/3 כוס (כ 5 דקות). להחזיר את הבשר ואת תערובת הבצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים עגבניות ו -6 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 45 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף, ומערבבים גזר פרוס. מבשלים, חשופים, במשך 1 שעה או עד הבשר הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, בזיליקום, ופטרוזיליה.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.