תבשיל בקר איטלקי עם קרום פולנטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם קמח תירס, עגבניות פטיט, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות ובשר עם קרום פולנטה, תבשיל בקר ופולנטה איטלקי, ו תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תביא 3 כוסות מים ו 1 כפית. מלח לרתיחה ב 2-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להקציף קמח תירס; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום, ומערבבים תיבול סטייק ו 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח, 8 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
מורחים תערובת קמח תירס לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
נקניק איטלקי חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולהעביר לקערה.
בצל מטובל, פלפל, וקישואים בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 5 דקות או עד פריך במכרז. מערבבים נקניק, עגבניות, רסק עגבניות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי