נזיד בקר אירי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 863 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו תבשיל בקר אירי, תבשיל בקר אירי, ו תבשיל בקר אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה. מעט מלח את חתיכות הבשר. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את הבשר (לא קהל המחבת, או הבשר יהיה קיטור ולא חום) ומבשלים, מבלי לערבב, עד משחימים יפה בצד אחד, ולאחר מכן להשתמש מלקחיים כדי להפוך את החתיכות. המשך לבשל באופן זה עד שכל הצדדים הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
2
להוסיף שום ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים ציר בקר, גינס, יין אדום, רסק עגבניות, סוכר, טימין, רוטב ווסטרשייר ועלי דפנה. מערבבים לשלב. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ואז לכסות ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.2 בעוד הבשר והמלאי הוא רותח, להמיס חמאה בסיר גדול אחר על חום בינוני.