נזיד בקר אירי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 863 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו תבשיל בקר אירי, תבשיל בקר אירי, ו תבשיל בקר אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה. מעט מלח את חתיכות הבשר. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את הבשר (לא קהל המחבת, או הבשר יהיה קיטור ולא חום) ומבשלים, מבלי לערבב, עד משחימים יפה בצד אחד, ולאחר מכן להשתמש מלקחיים כדי להפוך את החתיכות. המשך לבשל באופן זה עד שכל הצדדים הם השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להוסיף שום ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים ציר בקר, גינס, יין אדום, רסק עגבניות, סוכר, טימין, רוטב ווסטרשייר ועלי דפנה. מערבבים לשלב. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ואז לכסות ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.2 בעוד הבשר והמלאי הוא רותח, להמיס חמאה בסיר גדול אחר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גינס
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל וגזר. ירקות מוקפצים עד לזהב, כ -20 דקות. מניחים בצד עד נזיד בשר בשלב אחד יש רותח במשך שעה אחת.3
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תבשיל בקר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים ירקות לנזיד בקר. מבשלים חשופים עד ירקות בשר הם מאוד רך, כ 40 דקות. השליכו את עלי המפרץ. הטי מחבת וכפית משומן.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תבשיל בקר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים נזיד לקערה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
מפזרים פטרוזיליה ומגישים. (ניתן להכין עד 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. הביאו להרתיח לפני ההגשה.)