תבשיל בקר וחציל (גרסת סיר יוונית - קרוק)
המתכון בשר בקר וחצילים תבשיל (יוונית-קרוק סיר גרסה) מוכן בערך 8 שעות ו-25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור סתיו. אם יש לך סוכר, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: סיר חרס כבש יווני, ארטישוק & תבשיל בצל, טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו תבשיל חצילים טחון סיר קרוק.
הוראות
לשטוף את החצילים, ואז למעלה וזנב.אל תטרח לקלף, רק לחתוך ל1 אינץ עבה segments.In מחבת גדולה, חום הבשר, בצל, שום וחציל בשמן זית עד חום זהוב כהה; לנקז.
מערבבים את מלאי הבשר עם רוטב העגבניות, חומץ, סוכר, תבלינים, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים אותו לתוך הבשר.מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 שעות.אם מגישים עם פסטה, להכין פסטה עד אל דנטה, יוצקים על מגש גדול ומכסים עם בשר, חצילים ורוטב (אתה יכול להוסיף את הפטה - זה טעים).
מפזרים פטרוזיליה טחון מעל.אם המשרתים בכוחות עצמם כמנה עיקרית, מקשטים עם פטרוזיליה ופטה, מגישים עם סלט ירוק, הרבה לחם פריך (הרוטב צריך להיות מנוקה למעלה!), ושפע של יין אדום.