קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

תבשיל בקר וחציל (גרסת סיר יוונית - קרוק)

תבשיל בקר וחציל (גרסת סיר יוונית - קרוק)
המתכון בשר בקר וחצילים תבשיל (יוונית-קרוק סיר גרסה) מוכן בערך 8 שעות ו-25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור סתיו. אם יש לך סוכר, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: סיר חרס כבש יווני, ארטישוק & תבשיל בצל, טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו תבשיל חצילים טחון סיר קרוק.

הוראות

1
לשטוף את החצילים, ואז למעלה וזנב.אל תטרח לקלף, רק לחתוך ל1 אינץ עבה segments.In מחבת גדולה, חום הבשר, בצל, שום וחציל בשמן זית עד חום זהוב כהה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מקום בסיר חרס.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מערבבים את מלאי הבשר עם רוטב העגבניות, חומץ, סוכר, תבלינים, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים אותו לתוך הבשר.מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 שעות.אם מגישים עם פסטה, להכין פסטה עד אל דנטה, יוצקים על מגש גדול ומכסים עם בשר, חצילים ורוטב (אתה יכול להוסיף את הפטה - זה טעים).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מלאי בשרמלאי בשר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מפזרים פטרוזיליה טחון מעל.אם המשרתים בכוחות עצמם כמנה עיקרית, מקשטים עם פטרוזיליה ופטה, מגישים עם סלט ירוק, הרבה לחם פריך (הרוטב צריך להיות מנוקה למעלה!), ושפע של יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש