המתכון בשר בקר וחצילים תבשיל (יוונית-קרוק סיר גרסה) מוכן בערך 8 שעות ו-25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור סתיו. אם יש לך סוכר, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: סיר חרס כבש יווני, ארטישוק & תבשיל בצל, טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו תבשיל חצילים טחון סיר קרוק.
הוראות
1
לשטוף את החצילים, ואז למעלה וזנב.אל תטרח לקלף, רק לחתוך ל1 אינץ עבה segments.In מחבת גדולה, חום הבשר, בצל, שום וחציל בשמן זית עד חום זהוב כהה; לנקז.
מערבבים את מלאי הבשר עם רוטב העגבניות, חומץ, סוכר, תבלינים, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים אותו לתוך הבשר.מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 שעות.אם מגישים עם פסטה, להכין פסטה עד אל דנטה, יוצקים על מגש גדול ומכסים עם בשר, חצילים ורוטב (אתה יכול להוסיף את הפטה - זה טעים).
מפזרים פטרוזיליה טחון מעל.אם המשרתים בכוחות עצמם כמנה עיקרית, מקשטים עם פטרוזיליה ופטה, מגישים עם סלט ירוק, הרבה לחם פריך (הרוטב צריך להיות מנוקה למעלה!), ושפע של יין אדום.