תבשיל בקר וכרוב
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. תבשיל כרוב בקר, תבשיל בקר וכרוב, ו תבשיל בקר וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים בקר ובצל עד שהבשר משחים והבצל רך; מסננים.
בקערה קטנה מועכים 1/4 כוס שעועית עם 1/4 כוס מרק בקר.
מוסיפים לתנור ההולנדי עם שעועית שנותרה ומרק, עגבניות, כרוב ותבלינים. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהכרוב רך.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
ניתן לשלב את התבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
![מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס]()
מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס